Pátek 20.5. od 19:00 Ťuk, ťuk

20.05.2022

Divadelní spolek Klouzák z Postoloprt k nám přijede s již třetím svým představením. Po představení Severočeský buchaři a Revizorovi přijedou s představením Ťuk, ťuk od Laurenta Baffieho.  Vstupné 130,-Kč

Obě minulá představení divadelního souboru Klouzák byla u nás v Mlčechvostech předem vyprodaná. Využijte včas rezervaci vstupenek na formuláři níže, nebo na rezervačním telefonu 606 178 281.

Autor:

Laurent Baffie se narodil 18. 4. 1958 v Montreuil ve Francii. Je dramatikem, spisovatelem, scénaristou, režisérem, moderátorem a humoristou. Napsal řadu humoristických knih, stejně jako mnoho scénářů k filmům a televizním seriálům, z nichž většinu i režíroval. V současnosti jsou úspěšné zejména tři jeho divadelní hry přeložené i do dalších jazyků. Jsou to: Sex, čachry a kultura pro všechny (2001), Jacques Daniel (2016) a Ťuk, ťuk (2017)

Ke hře:

Komedie Ťuk, ťuk upoutá diváky svou neobvyklostí i živým humorem. V čekárně psychiatra se setkávají tři muži a tři ženy různého věku, zaměstnání i osudu. Spojuje je stejný problém. Trpí tikem, chcete-li obsedantní neurózou, se kterou se těžko žije. Všichni věří v pomoc světoznámého odborníka, u kterého se museli objednat dlouho předem.

Další informace z ordinace Dr. Šterna:

Nejen pro ty, co trpí obsedantně kompulzivní poruchou, bude dne 20.5.2022 v sále v Mlčechvostech ordinovat Dr. ŠTERN. Prý je špička ve svém oboru.

Pokud potřebujete akutní péči, přikládám telefon. +420 606 178 281. Dobrý den, vítejte na automatické lince naší psychiatrické léčebny.

Máte-li obsedantně-kompulsivní poruchu, mačkejte opakovaně číslo 1.

Jste-li nesvéprávný, požádejte někoho, ať za vás stiskne číslo 2.

Máte-li syndrom více osobností, stiskněte čísla 3, 4, 5 a 6.

Jste-li paranoidní, víme, kdo jste a co chcete. Zůstaňte na telefonu, abychom jej mohli zaměřit.

Trpíte-li bludem, zmáčkněte číslo 7 a váš hovor bude přesměrován na mateřskou loď.

Jste-li schizofrenik, pečlivě naslouchejte, dokud vám tenký hlásek ve vaší hlavě nenapoví, které číslo zmáčknout.

Trpíte-li depresemi, je jedno, které číslo stisknete - nikdo vám stejně neodpoví.

Jste-li dyslektik, zmáčkněte 966969996966996966969.

Trpíte-li nervozitou, hrajte si s klávesou se symbolem hvězdičky nebo se svazkem klíčů a vyčkejte, než se vám na lince ozve náš operátor.

Máte-li amnézii, zmáčkněte tlačítko s číslem 8 a udejte své jméno, adresu, telefon, datum narození, rodné číslo a rodné jméno vaší matky.

Trpíte-li bipolární poruchou, zanechte prosím zprávu po zaznění zvukového signálu, nebo před zazněním zvukového signálu. Nebo po zaznění zvukového signálu. Prosím počkejte na zvukový signál.

Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9.

Máte-li komplex méněcennosti, prosím zavěste. Všichni naši operátoři jsou příliš zaměstnaní a nemají na vás čas. Děkujeme a přejeme vám příjemný den."

REZERVAČNÍ FORMULÁŘ