6.4. od 19:00 Radůza

06.04.2024

V sobotu 6.4. bude od 19:00 v našem sále koncertovat skvělá zpěvačka, šansoniérka, písničkářka, multiinstrumentalistka a hudební skladatelka, Radůza

Vstupné na koncert je 290,-Kč

Upozorňujeme, že standartní místa v našem sále jsou již vyprodaná. Zbývá několik posledních míst na přístavcích.

Vstupenky je možné rezervovat níže na on line rezervaci nebo rezervačním telefonu.

Počátek profesionální dráhy této přední české písničkářky je již legendární. Jako pouliční umělkyni ji v roce 1993 objevila Zuzana Navarová, která ji představila širšímu publiku ve svatostánku české populární hudby, v pražské Lucerně. Radůza tento křest ohněm přestála, aby zde o pár týdnů později triumfovala jako předskokanka Suzanne Vega. Stejnou čest měla i při pražském koncertu Mikea Oldfielda. Od té doby vydala řadu velmi úspěšných sólových alb, která bez jakékoliv reklamy lámou rekordy v prodejnosti, získala několik zlatých Andělů a bodovala také v anketě Zlatý slavík. Díky své jedinečnosti a originálním písním, čerpajících především z české tradice, zaujala i publikum v zahraničí, například Polsku a ve Francii.

Radůza je autorkou hudby i textů a doprovází se na několik hudebních nástrojů. Po mnoha letech úspěšné spolupráce s doprovodnou kapelou se rozhodla v této sezóně vrátit ke svým písničkářským kořenům a vystupovat paralelně i v sólovém programu, v jehož rámci představí průřez svou dosavadní tvorbou i písně zcela nové.

Online rezervace

Zarezervujte si místo včas. Rezervaci vám potvrdíme e-mailem.